...

Kadın Çalışmaları Uyg. ve Arş. Merkezi

Nevşehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından ‘Türkiye Yüzyılında Güçlü Aile Mutlu bireyler’ Nevşehir Aile Çalıştayı düzenlendi
21/09/2023

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın, tüm illerimizde ailenin korunması, güçlendirilmesi ve sosyal refahının artırılmasına yönelik tertip ettiği “Aile Çalıştayı” kapsamında Nevşehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz tarafından ‘Türkiye Yüzyılında Güçlü Aile Mutlu Bireyler’ Nevşehir Aile Çalıştayı düzenlendi.

21 Eylül 2023 tarihinde 09-17 saatleri arasında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen çalıştayda, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının, gücünü milletten alan devlet anlayışıyla birey, aile ve topluma yönelik sosyal politika ve hizmetler alanındaki çalışmalar vurgulandı.

Nevşehir Aile Çalıştayına Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (NÜKÇAM) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Gülhan KÜÇÜK ÖZTÜRK katılarak çalıştayda yer alan “Aile, Eşitlik ve Adalet”, “Aile, Sosyal Kalkınma ve Refah”, “Aile, Hayat Boyu Gelişim ve Öğrenme”, “Aile, Çevre ve İklim”, “Aile, Teknoloji ve Dijitalleşme”, “Aile Odaklı Sosyal Hizmetler” konularında görüşlerini dile getirdi.